Рибний бульйон – дуже смачний, наваристий та апетитний кулінарний продукт, який легко здійснити в домашніх умовах. Готовий бульйон підійде для приготування поживних супів, холодця або інших блюд для вашого столу. Обов’язково беріть на замітку покрокову кулінарну ідею!
Інгредієнти
Порції: –+
- Карп 400 гр.
- Цибуля ріпчаста ½ шт.
- Морква ½ шт.
- Кріп 3 гілки
- Петрушка 3 гілки
- Перець чорний горошок 5 шт.
- Перець запашний горошок 2 шт.
- Сіль до смаку
- Лист лавровий 1 шт.
- Вода 1.5 л.
Кроки
- Промиваємо карп під водою, розрізаємо на шматки і відправляємо в каструлю.
- Заливаємо рибні частини водою і ставимо на вогонь.
- Після кипіння бульйону додаємо в нього очищені овочі. Їх попередньо ріжемо на великі шматки.
- Сюди ж відправляємо перці і промиту зелень.
- Знову доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо вміст 35 хвилин. В кінці солимо заготовку і додаємо лавровий лист.
- Після готовності витягаємо з каструлі рибу, зелень і шматочки овочів.
- Гарячий бульйон проціджуємо через дрібне сито або марлю.
Ароматний рибний бульйон готовий. Можна подавати до столу!