Рибний бульйон

Рибний бульйон

Рибний бульйон – дуже смачний, наваристий та апетитний кулінарний продукт, який легко здійснити в домашніх умовах. Готовий бульйон підійде для приготування поживних супів, холодця або інших блюд для вашого столу. Обов’язково беріть на замітку покрокову кулінарну ідею!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Промиваємо карп під водою, розрізаємо на шматки і відправляємо в каструлю.
  • Заливаємо рибні частини водою і ставимо на вогонь.
  • Після кипіння бульйону додаємо в нього очищені овочі. Їх попередньо ріжемо на великі шматки.
  • Сюди ж відправляємо перці і промиту зелень.
  • Знову доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо вміст 35 хвилин. В кінці солимо заготовку і додаємо лавровий лист.
  • Після готовності витягаємо з каструлі рибу, зелень і шматочки овочів.
  • Гарячий бульйон проціджуємо через дрібне сито або марлю.

Ароматний рибний бульйон готовий. Можна подавати до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь