Рибний салат з яйцями «Кай і Герда»

Час приготування: 25 хв

Серед моїх знайомих любителів червоної риби не злічити. В основному, звичайно, купують малосольну або солону, на салат або на бутерброди. Я теж віддаю перевагу готувати з цього продукту закуски. Вони виходять більш святковими, згодні? Ось, наприклад, рибний салат з яйцями «Кай і Герда».

Рецепт салату підгледіла у подруги на іменинах. Стіл був сповнений розкішних страв, але з усіх виділялося одне. З декором Оленка постаралася, попрацювала на славу, а продукти використовувала самі звичайні. Цим-то мені рибний салат «Кай і Герда» і сподобався. Тепер ділюся рецептом з вами!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
25 хвДрук
  • Насамперед вистеліть сервірувальне блюдо салатним листям. До речі, можна обійтися і без них. Відварну картоплю натріть на дрібній тертці, викладіть на листя першим шаром.
  • На нього нанесіть майонезну сітку. Зверху рівномірно розподіліть лосось, порізаний кубиками. На нього — подрібнену зелень. Тепер знову сітка з майонезу.
  • Круто зварені яйця натріть на середній тертці. Розподіліть їх рівним шаром і посоліть. Поверх них повинен бути шар з помідорів, нарізаних дрібним кубиком.
  • Далі знову майонезна сітка і натираємо на дрібній тертці плавлений сир. Останній змастіть майонезом, прикрасьте скибочками сьомгу за смаком.

Святковий рибний салат готую нечасто, адже і інгредієнти не з дешевих, і калорій багато. Але побалувати сім’ю і гостей іноді можна. Тому з сьомги роблю сітку, а в центрі формую трояндочку. Цю страву на столі важко не помітити, правда?

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь