Рибний суп з філе мінтаю – максимально проста перша страва. Багато хто не любить рибні супи за наявність кісточок, але це не стосується цього рецепту. Запашний суп полюбиться вам не лише за простоту виконання, а й за свою неймовірну смакоту. Швидко, просто та корисно! Хто ж відмовиться від такої страви.
Інгредієнти
Порції: –+
- Рибний бульйон 1 л.
- Минтай 200 гр.
- Картопля 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Кріп за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Зберіть продукти для дієтичного супу. Рибний бульйон я використовую заморожений.
- Розморозьте бульйон, склавши в каструлю та поставивши на плиту. Можна розморозити за кімнатної температури або за допомогою мікрохвильової печі. Або використовуйте свіжоприготовлену основу.
- Коренеплоди помийте щіткою та очистіть від шкірки за допомогою ножа чи овочечистки. Наріжте як вам подобається. Спосіб нарізки непринциповий.
- Заморожене філе минтаю розріжте на частини.
- Коли бульйон розморозиться і нагріється, додайте овочі.
- У бульйон покладіть рибне філе. Готуйте 15-20 хвилин, встановивши нагрівання нижче за середнє. Через 20 хвилин спробуйте, якщо потрібно, відрегулюйте на смак спеціями – сіллю і перцем.
- Кріп промийте проточною водою. Гілочки подрібніть ножем. Подрібнений кріп перекладіть у суп. Вимкніть плиту та залиште настоятися.
Ароматну рибну страву розлийте по тарілках. Запрошуйте сім’ю до обіднього столу та їжте з насолодою!