Суп з минтаю з пшоном

Суп з минтаю з пшоном

Суп з минтаю з пшоном – смачно, ситно і без особливих зусиль. Я, як і багато господинь, люблю просту домашню їжу без жодних складнощів і наворотів. Рибний суп одна з улюблених перших страв. Минтай не вимагає довгої попередньої обробки, в цьому і вся краса страви.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Дістаньте рибу з морозильника, злегка розморозьте.
  • Мінтай обдайте під водою, розпоріть черевце. Видаліть нутрощі.
  • Рибу наріжте скибочками, складіть у каструлю для варіння супу. Налийте 1,5 літра води або курячого бульйону і закип’ятіть. Насипте солі до смаку. Варіть бульйон хвилин 15-20. Іноді знімайте піну шумівкою.
  • Коренеплоди промийте під водою і звільніть від шкірки ножем або овочечисткою. Картоплю і половинку моркви довільно наріжте. Закиньте в бульйон.
  • Другу половинку морквини натріть на тертці. З цибулини зніміть лушпиння і дрібненько нарубати.
  • Пшоняну крупу добре вимийте до прозорості води. І висипте в суп. Додайте лаврушку і горошини коріандру.
  • Цибулю з морквою пасеруйте до м’якого стану на сковорідці з олією. Овочеву засмажку додайте в бульйон. Перемішайте. Спробуйте, якщо потрібно, відрегулюйте за смаком спеціями – сіллю та перчиком.
  • Прокип’ятіть і вимкніть нагрівання. Зелень обдайте під краном водою, подрібніть ножем і перекладіть у суп.

Запашний рибний суп розлийте по тарілках. Зовіть домочадців до трапези і їжте з насолодою!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь