Суп з минтаю з рисом

Суп з минтаю з рисом

Суп з мінтаю з рисом підкорить серце ваших домочадців. Легкий суп не залишить тяжкості після трапези і досить наситить. Процес готування не обтяжить вас. Цей рецепт для тих, хто не любить поратися з рибою. Не потрібно обробляти її та очищати від кісточок. Все максимально просто.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Дістаньте рибу з морозильника.
  • Каструлю для варіння супу поставте на плиту, налийте 2 літри води і закип’ятіть.
  • Зануріть рибу в киплячу воду.
  • Насипте солі до смаку.
  • З цибулини зніміть лушпиння і додайте в бульйон цілою.
  • Варіть бульйон хвилин 15-20.
  • Тим часом почистіть цибулю, що залишилася, і дрібненько наріжте.
  • Моркву помийте щіткою і очистіть від шкірки за допомогою ножа або економки.
  • Почищену морквину натріть на тертці.
  • Картоплю помийте під водою і очистіть від шкірки за допомогою ножа або овочечистки. Наріжте як вам подобається. Спосіб нарізки непринциповий.
  • Не забувайте знімати шумівкою пінку.
  • Дістаньте зварений мінтай.
  • Озбройтеся дрібним ситом.
  • Позбавте бульйон від осаду.
  • Каструлю вимийте. Вилийте в неї проціджений бульйон. Закиньте цибулю з морквою.
  • Приправте перцем.
  • Рис добре промийте до прозора вода. І закиньте в суп.
  • Часник очистіть від лушпиння.
  • Часник пропустіть через прес і додайте в бульйон.
  • Зелень обдайте під краном, подрібніть ножем і перекладіть в суп.
  • Спробуйте суп, якщо буде потрібно, відрегулюйте за смаком спеціями. Вимкніть плиту і залиште настоятися.
  • Рибну страву розлийте по тарілках.

Накривайте на стіл та пригощайте друзів. Їжте із задоволенням!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь