Рибний суп з філе минтаю

Рибний суп з філе минтаю

Рибний суп з філе мінтаю – максимально проста перша страва. Багато хто не любить рибні супи за наявність кісточок, але це не стосується цього рецепту. Запашний суп полюбиться вам не лише за простоту виконання, а й за свою неймовірну смакоту. Швидко, просто та корисно! Хто ж відмовиться від такої страви.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
50 хвДрук
  • Зберіть продукти для дієтичного супу. Рибний бульйон я використовую заморожений.
  • Розморозьте бульйон, склавши в каструлю та поставивши на плиту. Можна розморозити за кімнатної температури або за допомогою мікрохвильової печі. Або використовуйте свіжоприготовлену основу.
  • Коренеплоди помийте щіткою та очистіть від шкірки за допомогою ножа чи овочечистки. Наріжте як вам подобається. Спосіб нарізки непринциповий.
  • Заморожене філе минтаю розріжте на частини.
  • Коли бульйон розморозиться і нагріється, додайте овочі.
  • У бульйон покладіть рибне філе. Готуйте 15-20 хвилин, встановивши нагрівання нижче за середнє. Через 20 хвилин спробуйте, якщо потрібно, відрегулюйте на смак спеціями – сіллю і перцем.
  • Кріп промийте проточною водою. Гілочки подрібніть ножем. Подрібнений кріп перекладіть у суп. Вимкніть плиту та залиште настоятися.

Ароматну рибну страву розлийте по тарілках. Запрошуйте сім’ю до обіднього столу та їжте з насолодою!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь