Рис з гречкою і куркою

Рис з гречкою і куркою

Погодьтеся, багато класичних гарнірів вже давно приїлися. Звареними крупами зараз нікого не здивуєш. Коли хочеться різноманітності, я готую рис з гречкою і куркою. Це ситне і смачне самостійне блюдо забере у вас всього 30-40 хвилин часу!

Яке прекрасне поєднання продуктів для вечері, правда? Крім того, в страві ще й овочі є! Такий набір наситить ваш організм після важкого робочого дня. Для будь-якої господині рецепт рису з гречкою і куркою стане справжньою знахідкою, адже мити в результаті потрібно буде тільки одну сковороду!

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
60 хвДрук
  • Наріжте куряче м’ясо шматочками, цибулю — четвертинками кілець, а моркву — півкільцями.
  • Розігрійте у великій глибокій сковороді вершкове масло і обсмажте шматочки курки під кришкою. Пізніше додайте овочі.
  • Всипте рис і гречку, залийте інгредієнти бульйоном або звичайною водою. Посоліть, поперчіть, додайте спеції за смаком, нарізаний часник і готуйте під кришкою до тих пір, поки крупи не вберуть воду.

Ви можете відкоригувати смак ситної вечері з гречки за допомогою спецій і зелені. Я люблю посипати страву свіжою рубаною петрушкою в кінці приготування або використовувати гілочку розмарину в процесі тушкування. Обов’язково спробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь