Салат Мімоза з печінкою тріски відрізняється насиченим смаком, поживними властивостями та привабливим зовнішнім виглядом. Таке частування ідеально підійде для сімейного свята. Спробуйте приготувати апетитний салат за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Печінка тріски 1 банка
- Куряче яйце 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Огірок солені 4 шт.
- Цибуля зелена 5 пір’я
- Сир твердий 50 гр.
- Майонез столовий молочний за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
На порцію
Калорії: 152 ккал
Білки: 5.6 г
Жири: 12.5 г
Вуглеводи: 4.3 г
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти за списком. Овочі та яйця заздалегідь відварюємо до готовності.
- Далі усі інгредієнти необхідно подрібнити. Натираємо на тертці картопля, морква, яєчні білки, солоні огірки та твердий сир. У крихту розминаємо печінку тріски та яєчні жовтки. Дрібно рубаємо ножем зелену цибулю.
- Починаємо викладати салат шарами. Спершу викладаємо шар із картоплі.
- Потім викладаємо печінку тріски. Посипаємо її перцем.
- Доповнюємо шари подрібненою зеленою цибулею.
- Поливаємо все це сіточкою із майонезу.
- Далі кладемо шар із солоних огірків.
- Кладемо шар із білків і обмазуємо його майонезом.
- Далі йде терта відварена морква.
- Посипаємо все це тертим сиром.
- Знову поливаємо майонезом.
- Посипаємо подрібненими яєчними жовтками.
Салат Мімоза з печінкою тріски готовий. Прикрашайте та пригощайтеся!