Салат «Соняшник» з насінням та чіпсами

Цей рецепт є одним із найпростіших варіантів салату «Соняшник». У ньому також використовуються очищені насіння соняшника, що надає салату ще цікавіший вигляд і приємний хрускіт.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Готувати салат «Соняшник» з насінням та чіпсами просто! Моркву очистіть від шкірки та натріть на дрібну тертку.
  • З цибулі зніміть лушпиння і дрібно наріжте. З консервованих печериць злийте сік і наріжте їх дрібнішими шматочками. Обсмажте цибулю та печериці на соняшниковій олії протягом 5-7 хвилин. Потім перекладіть засмажку на тарілку.
  • На сковороду, де смажилися гриби та цибуля, додайте ще трохи олії та обсмажте моркву до готовності.
  • Копчену грудку наріжте кубиками.
  • Салат збирайте на великій плоскій страві. Викладіть перший шар із курячого м’яса, змастіть його майонезом.
  • Другим шаром покладіть печериці та цибулю, полийте його майонезом. Потім шар з моркви та майонезу. Зверху посипте салат обсмаженим насінням. Поставте блюдо в холодильник на 30-60 хвилин. Потім прикрасьте його зеленню та чіпсами. Салат «Соняшник» готовий, можна подавати його на стіл.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь