Салат «Соняшник» з печінкою тріски

Крім того, що печінка тріски – це дуже корисний продукт, багатий на Омегу-3 і вітамінами D, K, A, він ще чудово проявляє свій смак у всіляких салатах. Не став винятком і салат «Соняшник», його рибний варіант здивує та порадує вас своїм незвичайним смаком.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Готувати салат «Соняшник» з печінкою тріски легко! Цибулю очистіть, дрібно наріжте і обсмажте на невеликій кількості олії до золотистого кольору.
  • Яйця зваріть круто, остудіть у холодній воді, потім очистіть від шкаралупи. Розділіть на білки та жовтки. Білки натріть на великій тертці, жовтки подрібніть на крихту.
  • Картоплю відваріть до готовності, очистіть і натріть на тертці. Візьміть велику страву, першим шаром викладіть на неї терту картоплю, розрівняйте та змастіть майонезом.
  • Печінку тріски перекладіть на тарілку і розімніть її вилкою. Другим шаром викладіть печінку тески та обсмажену цибулю, попередньо можна змішати ці інгредієнти. Зверху на шарі зробіть майонезну сітку.
  • Потім покладіть шар з тертого білка і майонезу, після нього подрібнений жовток.
  • На шар з жовтком нанесіть велику майонезну сітку, у кожний квадратик покладете половинку маслини – у вас вийде серцевина соняшника. Салат поставте на просочення на 30-60 хвилин. Потім по колу розкладіть чіпси і салат «Соняшник» готовий для подачі на стіл.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь