Салат на основі пекінської капусти, копченої курки і кукурудзи – блюдо яскраве, ароматне, з вишуканим смаком і одночасно просте в приготуванні, що може бути варіантом для святкової трапези. Залежно від вашого раціону і смаку салат можна модифікувати, додавши інші інгредієнти, а в цьому рецепті доповнимо салат свіжим огірком і помідором.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста пекінська 80 гр.
- Курячі стегена копчені 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Огірок 1 шт.
- Кукурудза консервована 1 банка
- Майонез столовий молочний 4 ст. л.
Кроки
- Насамперед готуються вищевказані інгредієнти для салату і з розрахунком потрібної кількості порцій. Овочі промиваються під проточною водою і обсушуються серветкою.
- Пекінка нарізається тонкою соломкою і відразу кладеться в салатницю.
- Огірок нарізається маленькими кубиками і перекладається до пекінки.
- На такі ж за розміром кубики нарізається помідор і додається до пекінки.
- Відкривається банку з кукурудзою, маринад зливається, а зерна пересипаються в салатницю.
- У копченого курячого стегенця видаляються кістки, а шкіра залишається. М’ясо нарізається невеликими шматочками і перекладається в салатницю до овочевої нарізки.
- Салат заправляється 4 ложками майонезу, акуратно перемішується і подається до столу.
Приємного апетиту!