Салат з копченою куркою, пекінською капустою, кукурудзою

Салат на основі пекінської капусти, копченої курки і кукурудзи – блюдо яскраве, ароматне, з вишуканим смаком і одночасно просте в приготуванні, що може бути варіантом для святкової трапези. Залежно від вашого раціону і смаку салат можна модифікувати, додавши інші інгредієнти, а в цьому рецепті доповнимо салат свіжим огірком і помідором.

Кроки
20 хвДрук
  • Насамперед готуються вищевказані інгредієнти для салату і з розрахунком потрібної кількості порцій. Овочі промиваються під проточною водою і обсушуються серветкою.
  • Пекінка нарізається тонкою соломкою і відразу кладеться в салатницю.
  • Огірок нарізається маленькими кубиками і перекладається до пекінки.
  • На такі ж за розміром кубики нарізається помідор і додається до пекінки.
  • Відкривається банку з кукурудзою, маринад зливається, а зерна пересипаються в салатницю.
  • У копченого курячого стегенця видаляються кістки, а шкіра залишається. М’ясо нарізається невеликими шматочками і перекладається в салатницю до овочевої нарізки.
  • Салат заправляється 4 ложками майонезу, акуратно перемішується і подається до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь