Салат з курячою печінкою, яєчними млинцями і солоними огірками

Куряча печінка сама по собі має пісний і слабовиражений смак, і приємна гірчинка солоного огірка чудово доповнить смак салату. Від небажаного присмаку печінки можна позбутися, ретельно видаливши плівки, жирові шматочки і прожилки. Печінку для салату обсмажуємо і заправляємо салат майонезом, але можна і йогуртом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • Очищену, промиту і обсушену серветкою курячу печінку нарізати шматочками будь-якого розміру. Для салату підходить як охолоджена, так і заморожена печінка.
  • Цибулю нашаткувати невеликими кубиками і обсмажити до легкого золотистого кольору на розігрітій олії. Потім до цибулі перекласти шматочки печінки і швидко обсмажити на середньому вогні до готовності. Печінка трохи посолити, враховуючи солоність огірків.
  • На тонкі брусочки нашаткувати заздалегідь відварену моркву.
  • На такі ж брусочки нашаткувати три солоних огірка.
  • Яйця по одному збити в чашці і обсмажити по 1 хвилині з обох сторін в розігрітій олії. Можна використовувати для салату відварені яйця, нарізавши їх смужками.
  • Обсмажені яйця згорнути в трубочки і нарізати тонкою соломкою.
  • Обсмажену з цибулею курячу печінку, нарізку огірків, моркви і яйця перекласти в красиву салатницю і акуратно перемішати. Салат прикрити харчовою плівкою і поставити в холодильник. Перед подачею заправити салат майонезом і декорувати на свій смак.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь