Салат з курячими сердечками і зеленим горошком – це дуже смачне і цікаве частування для вашого столу. Поживний субпродукт стане родзинкою апетитного частування. Для приготування такого салату використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче серце 400 гр.
- Горошок зелений консервований 250 гр.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цибуля зелена 20 гр.
- Майонез столовий молочний 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти. Овочі очищаємо. Курячі сердечка добре промиваємо і очищаємо від жиру.
- Відварюємо продукт до повної готовності (приблизно 40 хвилин). Після охолоджуємо його і ріжемо соломкою.
- Тонкими півкільцями ріжемо ріпчасту цибулю.
- Натираємо моркву на крупній тертці.
- Обсмажуємо цибулю з морквою в сковороді з рослинною олією близько 5 хвилин – до м’якого стану.
- У глибокій мисці з’єднуємо курячі сердечка, обсмажені овочі і зелений горошок.
- Доповнюємо продукт подрібненою зеленою цибулею, сіллю, чорним перцем і майонезом.
- Перемішуємо частування і прибираємо в холодильник на 15 хвилин.
Салат з курячими сердечками і зеленим горошком готовий. Пригощайтеся!