Салат з курячими сердечками і зеленим горошком – це дуже смачне і цікаве частування для вашого столу. Поживний субпродукт стане родзинкою апетитного частування. Для приготування такого салату використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче серце 400 гр.
 - Горошок зелений консервований 250 гр.
 - Морква 2 шт.
 - Цибуля ріпчаста 2 шт.
 - Цибуля зелена 20 гр.
 - Майонез столовий молочний 3 ст. л.
 - Сіль за смаком
 - Перець чорний мелений за смаком
 - Рослинна олія для смаження
 
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти. Овочі очищаємо. Курячі сердечка добре промиваємо і очищаємо від жиру.
 - Відварюємо продукт до повної готовності (приблизно 40 хвилин). Після охолоджуємо його і ріжемо соломкою.
 - Тонкими півкільцями ріжемо ріпчасту цибулю.
 - Натираємо моркву на крупній тертці.
 - Обсмажуємо цибулю з морквою в сковороді з рослинною олією близько 5 хвилин – до м’якого стану.
 - У глибокій мисці з’єднуємо курячі сердечка, обсмажені овочі і зелений горошок.
 - Доповнюємо продукт подрібненою зеленою цибулею, сіллю, чорним перцем і майонезом.
 - Перемішуємо частування і прибираємо в холодильник на 15 хвилин.
 
Салат з курячими сердечками і зеленим горошком готовий. Пригощайтеся!

