Для салату в різних варіантах виконання відмінно підходить, поряд зі свіжою, і черемша маринована, що зберігає при цьому свої корисні властивості і смак. У цьому рецепті готуємо салат з маринованою черемшею, весняними овочами, яйцем і заправимо рослинною олією, що зробить закуску і низькокалорійною.
Інгредієнти
Порції: –+
- Черемша маринована 200 гр.
- Огірок 2 шт.
- Редиска 3 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Рослинна олія 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Інгредієнти для салату підготувати згідно пропорції рецепту і потрібній вам кількості порцій. Яйця заздалегідь відварити круто і остудити.
- Огірки промити, нарізати півкільцями і перекласти в салатницю.
- З маринованої черемші злити маринад, розрізати стебла на шматочки і перекласти в салатницю.
- Потім додати до салату тонко нарізану редиску.
- Яйця очистити від шкаралупи, дрібно нарізати і додати до решти інгредієнтів. На свій смак посипати салат сіллю з чорним перцем, полити рослинною олією і ложкою акуратно перемішати.
Приготований салат з маринованої черемшею відразу сервірувати до столу. Приємного апетиту!