Салат з маринованої черемші

Для салату в різних варіантах виконання відмінно підходить, поряд зі свіжою, і черемша маринована, що зберігає при цьому свої корисні властивості і смак. У цьому рецепті готуємо салат з маринованою черемшею, весняними овочами, яйцем і заправимо рослинною олією, що зробить закуску і низькокалорійною.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
30 хвДрук
  • Інгредієнти для салату підготувати згідно пропорції рецепту і потрібній вам кількості порцій. Яйця заздалегідь відварити круто і остудити.
  • Огірки промити, нарізати півкільцями і перекласти в салатницю.
  • З маринованої черемші злити маринад, розрізати стебла на шматочки і перекласти в салатницю.
  • Потім додати до салату тонко нарізану редиску.
  • Яйця очистити від шкаралупи, дрібно нарізати і додати до решти інгредієнтів. На свій смак посипати салат сіллю з чорним перцем, полити рослинною олією і ложкою акуратно перемішати.

Приготований салат з маринованої черемшею відразу сервірувати до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь