Салат з печінкою тріски без майонезу

Салати з печінкою тріски готують у поєднанні із сиром, рисом, овочами чи яйцями. Усі інгредієнти повинні бути підібрані у такому співвідношенні, щоб не перебивати смаку один одного.

Як почати готувати салат з печінкою тріски без майонезу

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 180 ккал
Білки: 5.8 г
Жири: 15.1 г
Вуглеводи: 5.7 г
Кроки
40 хвДрук
  • Огірки промиваємо та нарізаємо кубиками.
  • Пір’я зеленої цибулі подрібніть ножем.
  • Картоплю відваріть у мундирах, остудіть, очистіть від шкірки та натріть на великій тертці.
  • Яйця зваріть круто, остудіть їх у холодній воді, зніміть шкаралупу та натріть на тертці.
  • Розкрийте консерви, злийте надлишки олії, і розімніть печінку вилкою.
  • Поєднайте всі інгредієнти. Додайте подрібнений часник і пару ложок олії з консерви, перемішайте і подавайте до столу разом із підсмаженими грінками.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь