Салати з печінкою тріски готують у поєднанні із сиром, рисом, овочами чи яйцями. Усі інгредієнти повинні бути підібрані у такому співвідношенні, щоб не перебивати смаку один одного.
Як почати готувати салат з печінкою тріски без майонезу
Інгредієнти
Порції: –+
- Печінка тріски 1 банка
- Картопля 2 шт.
- Огірок 2 шт.
- Цибуля зелена 1 пучок
- Куряче яйце 2 шт.
- Часник 3-4 зуб.
- Сіль за смаком
На порцію
Калорії: 180 ккал
Білки: 5.8 г
Жири: 15.1 г
Вуглеводи: 5.7 г
Кроки
- Огірки промиваємо та нарізаємо кубиками.
- Пір’я зеленої цибулі подрібніть ножем.
- Картоплю відваріть у мундирах, остудіть, очистіть від шкірки та натріть на великій тертці.
- Яйця зваріть круто, остудіть їх у холодній воді, зніміть шкаралупу та натріть на тертці.
- Розкрийте консерви, злийте надлишки олії, і розімніть печінку вилкою.
- Поєднайте всі інгредієнти. Додайте подрібнений часник і пару ложок олії з консерви, перемішайте і подавайте до столу разом із підсмаженими грінками.
Смачного!