Страва, представлена вашій увазі, відрізняється не тільки незвичайним смаком, що запам’ятовується, і простотою в приготуванні, але і корисністю. А весь секрет в основному інгредієнті – печінка тріски, яку без зайвих сумнівів можна назвати криницею вітамінів та корисних мікроелементів.
Інгредієнти
Порції: –+
- Печінка тріски 250 гр.
- Цибуля ріпчаста 100 гр.
- Куряче яйце 5 шт.
- Цибуля зелена 50 гр.
- Сіль за смаком
На порцію
Калорії: 226 ккал
Білки: 8.7 г
Жири: 20.5 г
Вуглеводи: 2.3 г
Кроки
- Щоб приготувати салат із печінкою тріски та яйцем, промиваємо яйця та відправляємо їх варитися. За готовністю яйця потрібно остудити. Очистіть, відокремте жовтки від білків. Жовтки натріть на дрібній тертці.
- Очистіть цибулю від лушпиння і наріжте дрібним кубиком. Вимийте зелену цибулю, позбавтеся зайвої вологи і подрібніть.
- Консервовану печінку тріски розминаємо вилкою.
- Викладаємо на салатник подрібнені та перемішані жовтки з цибулею. Після цього відправляємо в салатник натерті на тертці білки та подрібнену печінку тріски. Все ретельно перемішуємо, після додавання кількох столових ложок олії, що залишилася від консервованої тріски. Блюдо готове.