Салат з печінкою тріски і яйцем

Страва, представлена ​​вашій увазі, відрізняється не тільки незвичайним смаком, що запам’ятовується, і простотою в приготуванні, але і корисністю. А весь секрет в основному інгредієнті – печінка тріски, яку без зайвих сумнівів можна назвати криницею вітамінів та корисних мікроелементів.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 226 ккал
Білки: 8.7 г
Жири: 20.5 г
Вуглеводи: 2.3 г
Кроки
20 хвДрук
  • Щоб приготувати салат із печінкою тріски та яйцем, промиваємо яйця та відправляємо їх варитися. За готовністю яйця потрібно остудити. Очистіть, відокремте жовтки від білків. Жовтки натріть на дрібній тертці.
  • Очистіть цибулю від лушпиння і наріжте дрібним кубиком. Вимийте зелену цибулю, позбавтеся зайвої вологи і подрібніть.
  • Консервовану печінку тріски розминаємо вилкою.
  • Викладаємо на салатник подрібнені та перемішані жовтки з цибулею. Після цього відправляємо в салатник натерті на тертці білки та подрібнену печінку тріски. Все ретельно перемішуємо, після додавання кількох столових ложок олії, що залишилася від консервованої тріски. Блюдо готове.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь