Пропоную чудовий рецепт легкого дієтичного салату з печінкою тріски та авокадо, який сподобається всім, хто є прихильником правильного харчування та стежить за своєю фігурою. Салат швидкий у приготуванні та відмінно підходить для вечері.
Інгредієнти
Порції: –+
- Печінка тріски 100 гр.
- Помідор 1 шт.
- Цибуля порей за смаком
- Листовий салат 50 гр.
- Авокадо 50 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
- Кріп за смаком
- Олія оливкова за смаком
- Лимонний сік за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Щоб приготувати салат із печінкою тріски та авокадо, поставте варити куряче яйце у невеликій каструлі. Відкрийте банку з печінкою тріски, злийте рідину.
- Цибулю порей добре промийте під проточною водою. Просушіть і нашаткуйте тонкими кільцями.
- Помідор добре помийте, наріжте дрібними кубиками.
- Плід авокадо помийте, розріжте навпіл, за допомогою гострого ножа витягніть кісточку, а за допомогою столової ложки вийміть м’якоть. Авокадо наріжте таким же способом та розміром, як і помідор.
- Зварене круто яйце остудіть і очистіть, наріжте за допомогою ножа або спеціального пристрою невеликими шматочками або натріть на великій тертці.
- Салатне листя добре сполосніть під проточною водою, просушіть і довільними шматочками нарвіть руками.
- Печінку тріски вийміть із консервної банки та наріжте невеликими кубиками. Усі інгредієнти складіть у загальний салатник, посоліть і поперчіть, потім ретельно перемішайте.
- Салат подавайте порційно, збризнувши оливковою олією та лимонним соком, і прикрасивши свіжою зеленню.
Смачного!