Смачний салат з печінкою можна приготувати з будь-яких продуктів. Салат з картоплею та грибами буде більш ситним, а з овочів – соковитим та легким.
Інгредієнти
Порції: –+
- Майонез столовий молочний 60 гр.
- Яловича печінка 500 гр.
- Огірок солоний 1-2 шт.
- Сир 100 гр.
- Куряче яйце 2-3 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
На порцію
Калорії: 142 ккал
Білки: 13.8 г
Жири: 8.0 г
Вуглеводи: 3.5 г
Кроки
- Готувати салат з печінкою яловичою та солоним огірком просто! Печінку промийте під холодною водою, зріжте плівочки. Залийте печінку водою, посоліть, додайте спеції та варіть до повної готовності. Готову печінку наріжте соломкою.
- Солоні огірки наріжте соломкою, відіжміть від зайвої вологи та покладіть у миску до печінки.
- Твердий сир натираємо на великій тертці.
- Яйця відваріть круто, зніміть шкаралупу та натріть на тертці.
- Перед подачею салату на стіл, заправте його майонезом, перемішайте, додайте сіль та спеції до смаку.
Смачного!