Салат з печінкою яловичою та солоним огірком

Смачний салат з печінкою можна приготувати з будь-яких продуктів. Салат з картоплею та грибами буде більш ситним, а з овочів – соковитим та легким.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 142 ккал
Білки: 13.8 г
Жири: 8.0 г
Вуглеводи: 3.5 г
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Готувати салат з печінкою яловичою та солоним огірком просто! Печінку промийте під холодною водою, зріжте плівочки. Залийте печінку водою, посоліть, додайте спеції та варіть до повної готовності. Готову печінку наріжте соломкою.
  • Солоні огірки наріжте соломкою, відіжміть від зайвої вологи та покладіть у миску до печінки.
  • Твердий сир натираємо на великій тертці.
  • Яйця відваріть круто, зніміть шкаралупу та натріть на тертці.
  • Перед подачею салату на стіл, заправте його майонезом, перемішайте, додайте сіль та спеції до смаку.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь