Салат — річ дуже цікава. Його можна приготувати з чого завгодно. Ось я і вирішила заглянути в холодильник, щоб визначитися з інгредієнтами. Дослідження показали, що сьогодні у мене на обід буде салат з шинкою і яйцями. А для соковитості додам мариновані огірочки.
Ви сміливо можете експериментувати з складовими. Замініть шинку на відварне м’ясо, а замість майонезу можна використовувати більш легкий йогурт або сметану. Кожна нова комбінація створить свій особливий смаковий тандем. Вам же залишиться тільки насолодитися ніжним і апетитним салатом.
- Майонез столовий молочний 3 ст. л.
- Огірок маринований 150 гр.
- Цибуля зелена 2 шт.
- Шинка 200 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Сіль за смаком
- Відваріть яйця, дайте їм охолонути, після чого очистіть і дрібно наріжте.
- Наріжте маленькими кубиками шинку і огірки.
- Змішайте підготовлені продукти. Додайте подрібнену цибулю і майонез, посоліть і перемішайте.
- Викладіть салат в порційні креманки і подавайте на стіл.
З цих же інгредієнтів можна приготувати чудову закуску. Постарайтеся якомога дрібніше нарізати продукти, змішайте і наповніть масою тарталетки. Якщо я хочу надати м’ясного салату весняного аромату, додаю трохи свіжого огірка або повністю заміняю ним мариновані. Смачно у всіх варіантах!