Салат з шинкою і яйцями

Салат — річ дуже цікава. Його можна приготувати з чого завгодно. Ось я і вирішила заглянути в холодильник, щоб визначитися з інгредієнтами. Дослідження показали, що сьогодні у мене на обід буде салат з шинкою і яйцями. А для соковитості додам мариновані огірочки.

Ви сміливо можете експериментувати з складовими. Замініть шинку на відварне м’ясо, а замість майонезу можна використовувати більш легкий йогурт або сметану. Кожна нова комбінація створить свій особливий смаковий тандем. Вам же залишиться тільки насолодитися ніжним і апетитним салатом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
20 хвДрук
  • Відваріть яйця, дайте їм охолонути, після чого очистіть і дрібно наріжте.
  • Наріжте маленькими кубиками шинку і огірки.
  • Змішайте підготовлені продукти. Додайте подрібнену цибулю і майонез, посоліть і перемішайте.
  • Викладіть салат в порційні креманки і подавайте на стіл.

З цих же інгредієнтів можна приготувати чудову закуску. Постарайтеся якомога дрібніше нарізати продукти, змішайте і наповніть масою тарталетки. Якщо я хочу надати м’ясного салату весняного аромату, додаю трохи свіжого огірка або повністю заміняю ним мариновані. Смачно у всіх варіантах!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь