Салат з шинкою та грибами

Салат з шинкою та грибами легко зможе приготувати кожен. Але незважаючи на його легкість, він часто присутній у меню свят та застіль. Салат можна подати шарами чи однією масою. Також часто закуску красиво оформляють в порційні піали і подають кожному гостю окремо.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Очищену цибулю наріжте дрібним кубиком.
  • Печериці помийте, потім наріжте кубиками.
  • Шинку очистіть від натуральної оболонки і наріжте кубиками.
  • Помідори помийте, наріжте овочі кубиками, а сік, який при цьому виділиться, злийте у раковину.
  • Курячі яйця відваріть заздалегідь круто, щоб до моменту приготування салату вони охолонули. Очистіть їх від шкаралупи та натріть на великій тертці.
  • На олії в сковороді обсмажте цибулю до м’якості.
  • Потім додайте до цибулі нарізані печериці, посоліть та приправте продукти. Смажте, поки не випарується вся рідина. Потім засмажку остудіть.
  • У мисці змішайте шинку, помідори, яйця та засмажку з грибів та цибулі. Заправте салат майонезом, посоліть і приправте до смаку.

Салат подавайте в охолодженому вигляді, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь