Салат на основі пекінської капусти і консервованої риби, а в цьому рецепті тунця, – рецепт незвичайний, але своїм смаком вас приємно здивує. Цей полегшений напівовочевий і малокалорійний варіант салату доречний не тільки для розвантажувального харчування після насичених застіль, але і для дієтичного меню. Для салату беремо тунець, консервований в олії , і цією олією заправляємо салат замість майонезу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста пекінська ½ качана
- Тунець консервований 1 банка
- Кукурудза консервована 1 банка
- Огірок ½ шт.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія за смаком
Кроки
- Пекінська капуста промивається під холодною водою, обсушується серветкою і дрібно шаткується. Потім капустяна нарізка відразу перекладається в посуд для приготування салату.
- Відкривається банку кукурудзи, і маринад повністю зливається. Консервовані зерна пересипаються до капусти.
- Відкривається банку консервованого в олії тунця, і риба разом з олією подрібнюється виделкою. Отримана рибна маса перекладається в посуд до решти інгредієнтів.
- На невеликі кубики нарізається промитий і обсушений огірок і додається до салату.
- Потім салат посипається за смаком сіллю і акуратно перемішується. За необхідності до салату наливається ще трохи рослинного масла і все ще раз перемішується.
Приготований салат з пекінською капустою, тунцем і кукурудзою відразу подається до столу. Приємного апетиту!