Салат з тунцем, пекінською капустою і кукурудзою

Салат на основі пекінської капусти і консервованої риби, а в цьому рецепті тунця, – рецепт незвичайний, але своїм смаком вас приємно здивує. Цей полегшений напівовочевий і малокалорійний варіант салату доречний не тільки для розвантажувального харчування після насичених застіль, але і для дієтичного меню. Для салату беремо тунець, консервований в олії , і цією олією заправляємо салат замість майонезу.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
60 хвДрук
  • Пекінська капуста промивається під холодною водою, обсушується серветкою і дрібно шаткується. Потім капустяна нарізка відразу перекладається в посуд для приготування салату.
  • Відкривається банку кукурудзи, і маринад повністю зливається. Консервовані зерна пересипаються до капусти.
  • Відкривається банку консервованого в олії тунця, і риба разом з олією подрібнюється виделкою. Отримана рибна маса перекладається в посуд до решти інгредієнтів.
  • На невеликі кубики нарізається промитий і обсушений огірок і додається до салату.
  • Потім салат посипається за смаком сіллю і акуратно перемішується. За необхідності до салату наливається ще трохи рослинного масла і все ще раз перемішується.

Приготований салат з пекінською капустою, тунцем і кукурудзою відразу подається до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь