Салат з яловичим язиком та маринованими огірками

Язик – це відмінний делікатес, що входить до складу безлічі страв. Особливо вдало з цим продуктом виходять салати. Наш рецепт – універсальний, що підходить до будь-якого приводу. Готується салат досить швидко і виходить дуже смачним.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
12 год 0 хвДрук
  • Готувати салат з язиком та маринованими огірками легко! Для початку зберіть та підготуйте всі інгредієнти для салату з язика.
  • Сам язик промийте і відваріть у киплячій воді до готовності. Язик вийміть з окропу, обкотіть крижаною водою і швидко зніміть білу шкірку з нього.
  • Потім вам потрібно обвернути відварений яловичий язик харчовою плівкою і прибрати в холодильник як мінімум на ніч, щоб він повністю затвердів і був готовий до подальших маніпуляцій. Якщо для вас це занадто довго, можете купити солоний або копчений язик і використовувати його відразу.
  • Язик наріжте соломкою за допомогою гострого ножа.
  • У миску з язиком додайте нарізані огірки. Якщо у вас дрібні огірочки, їх треба нарізати кружальцями. Огірки більше наріжте соломкою.
  • Заправте салат майонезом, перемішайте та спробуйте. При необхідності додайте сіль та перець.
  • Яйця відваріть до готовності, очистіть і наріжте навпіл або дрібніше за бажанням.
  • Готовий салат прикрасьте відвареними яйцями і подавайте страву відразу ж до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 4 оцінки, середнє 4.75 з 5 )
Залишити відповідь