Хоч молочний суп найкраще підходить для дитячого раціону харчування, дорослі люблять його не менше. Суп можна робити більш солодким або солоним, в залежності від ваших смакових уподобань.
Інгредієнти
Порції: –+
- Молоко коров’яче 1 л.
- Рис білий 80 гр.
- Цукор-пісок 2 ст. л.
- Сіль 1 щіпка
- Масло вершкове за смаком
Кроки
- У каструлю влийте молоко, поставте на середній вогонь.
- Додайте в молоко сіль і цукор.
- Відміряйте необхідну кількість рису і добре промийте його проточною водою.
- Як тільки молоко почне закипати, покладіть рис у каструлю. Варіть суп до готовності рису від 15 до 25 хвилин.
- Коли рис буде готовий, розлийте молочний суп по тарілках, додайте вершкове масло і можна подавати страву до столу.