Ароматне, свіже печиво з горіхами – це справжнє диво. Аромат під час випічки цих ласощів зігріє ваш будинок і наповнить його затишком. Приготуйте це дивовижне печиво на дозвіллі, як раз, щоб поласувати домашнім солоденьким на вихідних.
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно пшеничне 175 гр.
- Масло вершкове 155 гр.
- Волоський горіх 70 гр.
- Цукор-пісок 30 гр.
- Цукрова пудра 25 гр.
- Сіль 1 щіпка
- Розпушувач тіста 1 ч. л.
Кроки
- Поставте духовку розігріватися до 180 градусів, а в цей час почніть готувати тісто для печива.
- Візьміть обсмажені горішки і подрібніть їх в чаші блендера або порубати їх ножем на дрібні шматочки.
- Вершкове масло, яке потрібно попередньо розм’якшити, збийте з цукром до утворення ніжної пишної кремової маси.
- Після цього додайте в борошно дрібку солі, розпушувач і просійте ці інгредієнти через дрібне сито. Просівайте прямо в миску з масляною основою, після чого почніть вимішувати тісто. Горіхи теж всипте в тісто і продовжуйте вимішувати його до однорідності.
- Тісто розберіть на шматочки однакового розміру, скачайте з нього кульки і сформуйте з кожної кульки коржі. Їх розмістіть на пекарським папері, розстеленому по деко.
- Духовку розігрійте до 180 градусів і помістіть в неї деко. Випікайте печиво до повної готовності протягом двадцяти хвилин.
Гаряче готове печиво вийміть з духовки, присипте цукровою пудрою і викладіть на блюдо – остигати.