Швидкий і простий салат з консервованим тунцем і рисом

Такий салат може замінити обід. До складу входять рис, тунець, яйця і овочі – це повноцінний набір продуктів для отримання білків, жирів і вуглеводів. Щоб салат не вийшов занадто жирним, рекомендуємо брати тунця у власному соку. У рецепті використовується маринований огірок, але можна також класти і свіжий, за бажанням. Не забуваємо про зелень, адже це і свіжий аромат, і додаткові вітаміни.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Рис в зазначеній кількості відварюємо в підсоленій воді до повної готовності. Відкидаємо його на друшляк, даємо відвару стекти і повністю охолоджуємо.
  • З тунця зливаємо надлишок соку, розминаємо рибу на дрібні шматочки виделкою.
  • Мариновані огірки нарізаємо дрібними кубиками. Якщо при нарізанні виділилося багато соку, його обов’язково зливаємо.
  • Варені яйця нарізаємо невеликими шматочками.
  • Зелену цибулю і кріп промиваємо, обсушуємо і подрібнюємо ножем.
  • У салатниці з’єднуємо рис, нарізані яйця, розім’ятий тунець, нарізані мариновані огірки, подрібнену зелень, зелений горошок і майонез. Перемішуємо, пробуємо на смак і досолюємо, якщо потрібно.

Подаємо салат відразу після приготування.12

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь