Швидкий заливний пиріг на кефірі з агрусом

Легкий рецепт приготування чудового пирога з агрусом. Не потрібно бути великим кондитером щоб впоратися з цим рецептом, з ним впорається навіть школяр.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 5 хвДрук
  • У миску влийте кефір, додайте 60 грам цукру, сіль і рослинну олію. Борошно змішайте з розпушувачем і просійте цю суміш в миску.
  • Замісити тісто, приблизно 1/3 частина відріжте і приберіть в морозилку. Необхідно тісто добре заморозити, щоб легше було натирати його на тертці.
  • Більшу частину тіста розкачайте, викладіть у форму і зробіть бортики.
  • Агрус помийте. Ягоди разом з цукром, і крохмалем що залишився подрібніть в блендері.
  • Ягідне пюре викладіть на тісто у форму. Другий шматок тіста натріть на крупній тертці прямо поверх начинки.
  • Пиріг випікайте в духовці при 190 градусах 35 хвилин. Гарячий пиріг посипте цукровою пудрою і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь