Простий і смачний рецепт пирога з листкового тіста з агрусом

рецепт пирога з листкового тіста з агрусом

У цьому рецепті ми розповімо, як спекти смачний і пишний листковий пиріг з агрусом. Трохи старання, любові, кулінарної магії і у вас на столі буде чудова випічка до чаю.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Для початку приготуйте заварний крем. У каструлю влийте молоко, додайте яйце, цукор і борошно. Перемішайте інгредієнти до отримання однорідної маси.
  • Поставте каструлю на повільний вогонь і, постійно помішуючи, варіть крем до загустіння.
  • Листкове тісто повністю розморозьте при кімнатній температурі. Розкачайте тісто в тонкий прямокутний пласт.
  • Форму змастіть рослинною олією. У форму покладіть тісто так, щоб його половина залишилася зовні.
  • На тісто викладіть заварний крем. Агрус помийте і подрібніть в блендері. Подрібнений агрус викладіть в поглиблення в заварному кремі.
  • Накрийте начинку другою половиною тіста. Поставте форму в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікайте пиріг 25-35 хвилин. Пиріг трохи остудіть, потім подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь