Як приготувати пісочний пиріг з агрусом і яблуком

Пісочні пироги мають приємну структуру і добре поєднуються з ягідними і фруктовими наповнювачами. Випічка з агрусом виходить ніжною, з кисло-солодким смаком.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
2 год 10 хвДрук
  • У просіяне борошно додайте 100 грам цукру, сіль і розм’якшене вершкове масло, перемішайте.
  • Додайте 1 яйце і замісіть гладке однорідне тісто. Тісто оберніть в харчову плівку і приберіть в холодильник на півгодини.
  • Форму застеліть пекарським папером, тісто розкачайте діаметром трохи більше форми, перекладіть його в форму і зробіть бортики. На тісто покладіть агрус і нарізані яблука.
  • Для заливки змішайте 2 курячих яйця, сметану, 100 грам цукру і 2 столові ложки борошна.
  • Влийте заливку на пиріг. Помістіть форму з заготівлею в духовку, розігріту до 180 градусів, на 35 хвилин.
  • Гарячий пиріг посипте цукровою пудрою і прикрасьте листочками м’яти.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь