Смажена сьомга на сковороді гриль порадує вас не тільки своїм яскравим смаком, але та привабливим зовнішнім виглядом. Апетитну страву кожен може приготувати на своїй кухні. Для цього беріть на замітку простий покроковий рецепт нашої добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сьомга стейк 3 шт.
- Лимон ½ шт.
- Лайм 1 шт.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль на смак
- Перець білий мелений на смак
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти зі списку.
- Стейки сьомги промиваємо під водою і обсушуємо паперовими рушниками.
- У глибокій мисці з’єднуємо сік лайма та лимона. Також сюди вливаємо соєвий соус, оливкову олію, додаємо сіль та перець за смаком. Перемішуємо.
- Занурюємо у суміш рибні стейки. Маринуємо їх близько 20 хвилин.
- Розігріваємо сковороду-гриль. Укладаємо на неї мариновану сьомгу.
- Обсмажуємо стейки з кожного боку по 3-4 хвилини. Цього вистачить для придбання апетитного рум’янцю.
Смажена сьомга на сковороді гриль готова. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!