Смузі з чорницею та молоком

Смузі з чорницею та молоком за своїми поживними властивостями добре замінюють сніданок або перекус протягом дня. У цьому рецепті, простий варіант з молока та чорниці, вам пропонується доповнити вівсяними пластівцями та насінням чіа. Ці хрумкі маленькі насіння не мають особливого смаку, але, володіючи ситністю, надовго позбавляють від почуття голоду. Звичайне молоко в смузі часто замінюють горіховим або вівсяним.

Інгредієнти
Порції: +1
На порцію
Калорії: 85 ккал
Білки: 2.9 г
Жири: 3.0 г
Вуглеводи: 11.0 г
Кроки
5 хвДрук
  • Для того щоб приготувати смузі з чорницями та молоком, спочатку відміряйте вказану в рецепті кількість інгредієнтів для приготування молочно-чорничного смузі. Чорниці промийте холодною водою або заздалегідь розморозьте в природних умовах.
  • У будь-який посуд, якщо збиватимете занурювальним блендером, або в чашу глекового блендера перекладете чорницю, вівсяні пластівці, мед і налийте склянку молока.
  • На максимальній швидкості та протягом не менше 1 хвилини ці інгредієнти збийте до однорідного стану та пишної пінки на поверхні.
  • Приготовлений смузі перелийте в гарну склянку. Потім насипте зверху столову ложку насіння чиа і красиво декоруйте на свій смак. Коктейль із чорницею та молоком можете подавати до столу.
  • Смузі можете перелити в чисту баночку, накрити кришкою і протягом 2 діб у холодильнику він добре збереже всі свої властивості та смак.

Вдалих та смачних страв!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь