Соковиті манти з фаршем і цибулею в мультиварці

манти з фаршем і цибулею в мультиварці

Такі манти можна готувати з фаршем, вони виходять схожими на хінкалі. Обов’язковою умовою є наявність у мультиварки контейнера для приготування на пару.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 35 хвДрук
  • Просіяти в глибокий посуд борошно, додати воду, змішану з яйцем. Все посолити, перемішати і замісити туге еластичне тісто. Зібрати його в кулю і загорнути в харчову плівку на час приготування начинки.
  • Цибулю почистити, помити і нарізати дрібними кубиками або прокрутити в м’ясорубці. З’єднати в мисці фарш (бажано, щоб це була суміш двох різних видів м’яса), цибулю, посолити, додати прянощі.
  • Добре перемішати фарш до об’єднання, можна кілька разів підняти його і з силою кинути в миску, так начинка насититься киснем і придбає ніжну структуру.
  • Припиліть стільницю борошном. Розкачати тісто тонким шаром, вирізати з нього кружечки за допомогою склянки або вирубки для печива.
  • По центру в кожен гурток тіста викласти начинку, защипнути протилежні краї мантів, а потім защипнути кути між собою. Виходять мішечки з м’ясом з смужкою по центру.
  • У чашу налити воду по інструкції до мультиварки, поставити контейнер для приготування на пару, змащений олією. Викласти всі манти в контейнер.
  • Встановити програму “приготування на пару” і готувати близько 30-40 хв. в залежності від моделі мультиварки.

Подавати готову страву в гарячому вигляді зі сметаною, посипавши дрібно нарубаною зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь