Дуже смачні манти з капустою

манти з капустою

Тут в начинку для мантів додається білокачанна капуста, це додає страві незвичайний смак, але капуста вдало поєднується з м’ясним фаршем. Вироби готуються в пароварці.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • У глибокому посуді змішати яйце, сіль і воду. Борошно просіяти в окрему миску. Поступово додаючи рідку суміш в борошно, замісити круте тісто. Залишити, накривши рушником, при кімнатній температурі на 15 хв., щоб клейковина запрацювала, і тісто стало більш еластичним.
  • М’ясний фарш з жирного м’яса або суміші м’яса і сала викласти в глибоку миску. Капусту помити, дрібно нашаткувати і додати до фаршу.
  • Цибулю очистити, помити і дрібно порубати, додати в фарш.
  • М’ясну начинку посолити, додати приправи на свій смак і все ретельно перемішати.
  • Припудрити борошном стіл і качалку, розкачати тонке тісто. За допомогою склянки вирізати з тіста кола, викласти в центрі кожного кола начинку. Защипнути вироби будь-яким звичним способом.
  • У чашу пароварки залити воду, яруси змастити маслом. Розкласти по ярусах сформовані манти.
  • Готувати страву протягом 40-45 хв.

Подавати манти гарячими, рясно полив їх сметаною і посипавши сумішшю перців і свіжою дрібно нарізаною зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь