Яскравий аромат домашньому яловичому стейку додасть розмарин. Подавайте таке блюдо до обіду або вечері, доповнивши його будь-якими відповідними гарнірами. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити звичне меню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловича вирізка 600 гр.
- Розмарин 1 гілка
- Часник за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Олія оливкова 1 ст. л.
- Масло вершкове 20 гр.
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти. Яловичу вирізку ділимо на стейки.
- Далі яловичину промиваємо під водою і обтираємо паперовим рушником.
- Натираємо продукт сіллю і меленим перцем.
- Поливаємо оливковою олією.
- Після цього м’ясні шматки перекладаємо на сковороду і смажимо з обох сторін по 4 хвилини.
- Доповнюємо м’ясо вершковим маслом.
- Кладемо в сковороду часник для аромату. Готуємо стейки з боків.
- Доповнюємо їх розмарином і готуємо ще 2 хвилини.
- Після цього продукт перекладаємо в фольгу разом з розмарином, щільно обгортаємо і даємо настоятися не менше 5 хвилин.
Соковиті і ароматні яловичі стейки готові. Можна пробувати!