Справжню атмосферу хорошого пивного ресторану можна створити у себе вдома, приготувавши соковитий свинячий стейк за цим рецептом. Подайте його з прохолодним пивом і хрусткою картоплею фрі.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинина 1.2 кг.
- Олія оливкова для смаження
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Вирізку наріжте шматками по 1,5 сантиметра завтовшки.
- М’ясо посоліть і приправте за смаком.
- Змастіть стейки оливковою олією з обох сторін і відправте в холодильник маринуватися на 2 години.
- Після маринування покладіть м’ясо на дуже гарячу сковороду. Смажте на сильному вогні 1 хвилину. Потім переверніть м’ясо і смажте з іншого боку 1 хвилину. Повторіть цю процедуру ще двічі. На кожну сторону у вас піде по 3 хвилини.
- Готові стейки залиште на 3-4 хвилини, щоб вони «відпочили» і дійшли до готовності.
Подавайте свинячі стейки гарячими.