Соковитий стейк зі свинини на сковороді

стейк зі свинини на сковороді

Справжню атмосферу хорошого пивного ресторану можна створити у себе вдома, приготувавши соковитий свинячий стейк за цим рецептом. Подайте його з прохолодним пивом і хрусткою картоплею фрі.

Інгредієнти
Порції: +7
Кроки
2 год 20 хвДрук
  • Вирізку наріжте шматками по 1,5 сантиметра завтовшки.
  • М’ясо посоліть і приправте за смаком.
  • Змастіть стейки оливковою олією з обох сторін і відправте в холодильник маринуватися на 2 години.
  • Після маринування покладіть м’ясо на дуже гарячу сковороду. Смажте на сильному вогні 1 хвилину. Потім переверніть м’ясо і смажте з іншого боку 1 хвилину. Повторіть цю процедуру ще двічі. На кожну сторону у вас піде по 3 хвилини.
  • Готові стейки залиште на 3-4 хвилини, щоб вони «відпочили» і дійшли до готовності.

Подавайте свинячі стейки гарячими.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь