Солодка пшоняна каша з родзинками

пшоняна каша з родзинками

Пшонка на молоці – чудова, смачна і дуже корисна каша. А якщо додати в неї вимочені в чаї родзинки і корицю, то виходить вельми незвичайне, але від того не менш апетитне поєднання смаків. Таку кашу можна подавати як в якості головної страви, так і в якості десерту.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
55 хвДрук
  • Заливаємо чай половиною склянки окропу і залишаємо настоюватися.
  • Замочуємо родзинки з чаєм, після чого зливаємо чай.
  • Засипаємо пшоняну крупу в підходящу для запікання каструлю, заливаємо її молоком, солимо і відварюємо, зовсім небагато, не доводячи кашу до готовності.
  • Додаємо в кашу родзинки і відправляємо каструлю під кришкою в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
  • Змішуємо цукор з меленою корицею і посипаємо готову кашу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь