Солодкі Корейські оладки

Солодкі Корейські оладки

Мої школярі готові їсти оладки і на сніданок, і на вечерю. Щоб не здаватися поганою мамою, розбавлю такий їх раціон панкейками і ананасами в тісті. А нещодавно в одному блозі про подорожі натрапила на рецепт, який просто зобов’язаний був сподобатися дітям. Як я і припускала, корейські оладки вони зустріли на ура.

Від хотток були в захваті всі. Цей солодкий корейський фастфуд дійсно з вигляду нагадує наші оладки. Але тісто в процесі виходить зовсім іншим. Та й начинка за смаком ні на що не схожа. Рекомендую покуштувати і Вам корейські оладки.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
30 хвДрук
  • У глибокій мисці змішайте борошно з дріжджами, цукром і сіллю. Туди ж відправте теплу воду. Перемішайте. Влийте масло і знову перемішайте. Замісіть однорідне тісто.
  • Накрийте миску з тістом плівкою. Приберіть його в тепле місце. Я ставлю миску в духовку з включеною лампочкою. Тісто має піднятися мінімум в 2 рази. Тим часом приготуйте начинку.
  • Обидва види цукру і корицю пересипте в миску. До них додайте грамів 40 рубаних горіхів і трохи насіння. Які використовувати горіхи і насіння, вибирайте самі. Перемішайте інгредієнти.
  • Коли тісто підніметься (на це піде близько години), перемішайте його і поділіть на 8 частин. Змастіть руки рослинною олією. З шматочків тіста сформуйте коржі.
  • У кожну помістіть ложку горіхово-цукрової начинки. Краї коржа з’єднайте. Скачайте виріб в кульку. Повторіть дії з кожною коржем. Тим часом розігрійте на сковороді олію.
  • Готуйте Корейські оладки по 20-30 секунд з кожного боку на середньому вогні. Повинна з’явитися рум’яна скоринка. Готові вироби складайте на паперову серветку.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь