Сьомга в клярі на сковороді — рецепт, який варто взяти на замітку. Соковита всередині та хрумка зовні червона риба нікого не залишить байдужим. Подавайте до столу зі свіжими, запеченими овочами та іншими доповненнями до смаку. Урізноманітнюйте ваш сімейний стіл з нашим простим покроковим рецептом!
Інгредієнти
Порції: –+
- Сьомга філе ⅘ кг.
- Сіль до смаку
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Рослинна олія для смаження
- Для кляру:
- Куряче яйце 2 шт.
- Сіль до смаку
- Паприка мелена до смаку
- Для панірування:
- Чіабатта 250 гр.
- Сир Пармезан 30 гр.
- Олія оливкова 2 ст.л.
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти з списку.
- Філе сьомги поливаємо оливковою олією, солимо за смаком.
- У глибокій тарілці з’єднуємо курячі яйця, сіль та мелену паприку.
- Збиваємо яєчну суміш до однорідності. Занурюємо сюди шматочки рибного філе.
- Після рибу обвалюємо в паніровці. Для неї ми перемішуємо скибочки черствої чіабатти, подрібненої в крихту, з тертим Пармезаном та оливковою олією.
- Викладаємо заготовки в сковороду з олією. Обсмажуємо до яскравого рум’янцю з усіх боків.
Сьомга у клярі на сковороді готова. Подавайте до столу та пригощайтеся!