Суп-пюре на курячому бульйоні – ароматна та апетитна страва для вашого сімейного обіду або вечері. Якщо ви хочете урізноманітнити звичне меню смачним та корисним частуванням, то обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт. Буде важко встояти!
Інгредієнти
Порції: –+
- Бульйон курячий 1.7 л.
- Картопля 4 шт.
- Сир плавлений 100 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рослинна олія 2 ст.л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сухарики для подачі
Кроки
- Очищаємо і промиваємо картоплю під водою, потім нарізаємо її невеликими кубиками.
- Кип’ятимо в каструлі курячий бульйон і занурюємо в нього кубики очищеної картоплі.
- Після картоплі відправляємо кубики плавленого сиру.
- Подрібнюємо ріпчасту цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії.
- Готуємо цибулю до м’якого стану близько 7-8 хвилин.
- Відправляємо цибулю в загальну масу. Готуємо до м’якості картоплі та прибираємо з плити.
- Подрібнюємо заготівлю занурювальним блендером. Додаємо чорний мелений перець.
Суп-пюре на курячому бульйоні готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу, доповнивши сухариками.