Суп з консервованої квасолі в томатному соусі

Легкий рецепт приготування смачного і наваристого квасолевого супу з томатним соусом. Готується швидко, просто і підійде навіть для недосвідчених кулінарів. Подавати його краще з часниковими грінками і тертим сиром.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Овочі промиваються і очищаються від шкірки.
  • Картопля нарізається великим рівним кубиком.
  • Цибулю і моркву подрібнюють, щоб вийшла гарна соломка, а потім обсмажують в олії, щоб підрум’янилися.
  • У киплячий бульйон всипаються кубики картоплі, варяться 10 хвилин, а потім додається засмажкою з моркви з цибулею. Все разом готується ще 5 хвилин.
  • Квасоля з соусом перекладається в суп, добре перемішується, потім потрібно перевірити, чи достатньо солі, і додати ще при необхідності. Поперчіть суп і готуйте ще 5 хвилин.

При подачі посипте кожну порцію свіжою рубаною зеленню, і покладіть часникову грінку з тертим сиром.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь