Легкий рецепт приготування смачного і наваристого квасолевого супу з томатним соусом. Готується швидко, просто і підійде навіть для недосвідчених кулінарів. Подавати його краще з часниковими грінками і тертим сиром.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 6 шт.
- Квасоля біла консервована в томатному соусі 400 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Зелень для подачі
- Бульйон м’ясний або грибний 2 л.
Кроки
- Овочі промиваються і очищаються від шкірки.
- Картопля нарізається великим рівним кубиком.
- Цибулю і моркву подрібнюють, щоб вийшла гарна соломка, а потім обсмажують в олії, щоб підрум’янилися.
- У киплячий бульйон всипаються кубики картоплі, варяться 10 хвилин, а потім додається засмажкою з моркви з цибулею. Все разом готується ще 5 хвилин.
- Квасоля з соусом перекладається в суп, добре перемішується, потім потрібно перевірити, чи достатньо солі, і додати ще при необхідності. Поперчіть суп і готуйте ще 5 хвилин.
При подачі посипте кожну порцію свіжою рубаною зеленню, і покладіть часникову грінку з тертим сиром.