Суп з опеньками замороженими

Суп з опеньками замороженими

Хочу поділитися простим і швидким рецептом смачного та легкого супу із замороженими опеньками. Ароматний і наваристий супчик можна приготувати і зі свіжих грибів, але в мене цього разу залишилися тільки заморожені опеньки. Такий супчик я люблю готувати у піст.

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 49 ккал
Білки: 0.8 г
Жири: 3.1 г
Вуглеводи: 4.2 г
Кроки
45 хвДрук
  • Як почати готувати суп з опеньками замороженими? Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти для супу із заморожених опеньків.
  • У глибоку каструлю наберіть потрібну кількість питної води, поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Посоліть, а потім викладіть заморожені опеньки. Попередньо розморожувати гриби не потрібно.
  • Цибулю очистіть від лушпиння і промийте під холодною проточною водою. Очищену цибулю наріжте дрібним кубиком. Глибоку сковороду поставте на середній вогонь та добре розігрійте. Налийте невелику кількість рослинної олії і викладіть подрібнену цибулю. Періодично перемішуючи обсмажте до м’якого стану.
  • Моркву ретельно вимийте і очистіть від шкірки за допомогою овочечистки, потім натріть на великій тертці і відправте в сковороду до обсмаженої цибулі. Я використала заморожену натерту моркву. Періодично помішуючи, обсмажте овочі ще кілька хвилин.
  • Потім додайте заморожену стручкову квасолю, попередньо дрібно нарізавши. Готуйте під кришкою приблизно 5-7 хвилин, періодично перемішуючи овочі. Якщо у вас є свіжа квасоля стручкова, можна використовувати її.
  • На той час опеньки вже зваряться. Зменшити вогонь.
  • Зварені опеньки витягніть із грибного бульйону за допомогою шумівки, а бульйон продовжуйте варити. Трохи остудіть гриби.
  • Охолоділі опеньки дрібно наріжте і відправте в сковороду до інших овочів.
  • Посоліть і додайте суміш мелених перців до смаку, готуйте на повільному вогні приблизно 5-7 хвилин.
  • Потім вміст сковороди викладіть у грибний бульйон.
  • Всипте вермішель і добре перемішайте.
  • Потім додайте в каструлю лавровий лист і запашний перець горошком. Доведіть до кипіння та вимкніть вогонь. Каструлю накрийте кришкою і залиште приблизно на 10-15 хвилин настоятися.

Готовий суп з замороженими опеньками подавайте порційно.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь