Ще один рецепт варення без варіння. Для зберігання його так само можна заморозити або розлити по банках. Агрус в поєднанні з ніжним злегка кислуватим смаком ківі і яскравий цитрусовий аромат роблять ці ласощі неймовірно смачними.
Готується варення дуже просто. Всі інгредієнти просто перетираються в пюре (зверніть увагу, що з апельсина навіть не потрібно знімати шкірку), розмішуються з цукром і настоюють кілька годин. Зовсім небагато ваших зусиль, і смачне корисне варення у вас на столі.
Інгредієнти
Порції: –+
- Агрус 1 кг.
- Цукор-пісок 1.8 кг.
- Апельсин 3 шт.
- Ківі 3 шт.
Кроки
- Агрус промийте водою, видаліть хвостики і плодоніжки. Переберіть ягоди на наявність сміття. Апельсин так само гарненько вимийте. Ківі очистіть.
- Ягоди і фрукти пропустіть через м’ясорубку.
- Додайте в отриману суміш цукор, перемішайте, накрийте кришкою і залиште при кімнатній температурі на 4-5 годин.
- Розлийте варення по заздалегідь простерилізованим банкам. Зберігати можна в холодильнику терміном до 1 року.