Свіже варення без варіння з агрусу, ківі і апельсина

варення без варки з агрусу, ківі і апельсина

Ще один рецепт варення без варіння. Для зберігання його так само можна заморозити або розлити по банках. Агрус в поєднанні з ніжним злегка кислуватим смаком ківі і яскравий цитрусовий аромат роблять ці ласощі неймовірно смачними.

Готується варення дуже просто. Всі інгредієнти просто перетираються в пюре (зверніть увагу, що з апельсина навіть не потрібно знімати шкірку), розмішуються з цукром і настоюють кілька годин. Зовсім небагато ваших зусиль, і смачне корисне варення у вас на столі.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
5 год 0 хвДрук
  • Агрус промийте водою, видаліть хвостики і плодоніжки. Переберіть ягоди на наявність сміття. Апельсин так само гарненько вимийте. Ківі очистіть.
  • Ягоди і фрукти пропустіть через м’ясорубку.
  • Додайте в отриману суміш цукор, перемішайте, накрийте кришкою і залиште при кімнатній температурі на 4-5 годин.
  • Розлийте варення по заздалегідь простерилізованим банкам. Зберігати можна в холодильнику терміном до 1 року.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь