Свинячий бульйон в домашніх умовах

Свинячий бульйон в домашніх умовах

Свинячий бульйон у домашніх умовах виходить дуже апетитним, наваристим і ароматним. Такий продукт стане ідеальною основою для ваших яскравих супів або інших страв. Обов’язково спробуйте приготувати за перевіреним покроковим рецептом. Вийде навіть у новачків!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Промиваємо свинину і нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо у велику каструлю.
  • Вливаємо у каструлю з м’ясом воду. Ставимо на плиту.
  • Доводимо до кипіння на великому вогні.
  • У процесі прибираємо пінку шумівкою.
  • Проварюємо м’ясо на помірному вогні 10 хвилин.
  • Зливаємо воду і промиваємо відварене м’ясо.
  • Свинину знову кладемо в каструлю. Сюди ж відправляємо очищену цибулю, часник, горошини перцю та лавровий лист.
  • Заливаємо продукти водою, знову доводимо до кипіння і варимо 1,5-2 години.
  • За 10 хвилин до готовності додаємо сіль і мелений перець. Готовий бульйон проціджуємо.

Ароматний свинячий бульйон у домашніх умовах готовий. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь