Сирно-цукрове печиво

Сирно-цукрове печиво – це швидкий і нескладний спосіб порадувати домашніх апетитною випічкою до чашечки гарячого чаю. Таке печиво виходить дуже смачним, ніжним і апетитним. Обов’язково спробуйте приготувати його за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти за списком.
  • Гарненько перетираємо сир і з’єднуємо його з розтопленим вершковим маслом.
  • Висипаємо сюди просіяне борошно і розпушувач.
  • Замішуємо туге однорідне тісто.
  • Тонко розгортаємо кому тіста і вирізаємо з нього акуратні гуртки.
  • Мачає гуртки з усіх боків в цукор. Складаємо їх спершу на половинки, а після ще вдвічі.
  • Випікаємо частування близько 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.

Сирно-цукрове печиво готове. Пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь